Liria Travel

Vroegboekkorting: ga mee op Zalige Zomerreis met €100 korting

Verlang jij net als zoveel mensen naar een heerlijke ontspannen zonvakantie, met toch een streepje cultuur? Een vakantie waar je je nergens zorgen om hoeft te maken en alles op voorhand geregeld is?

Dan is onze nieuwe formule Zalig zomeren in Albanië iets voor jou!

In januari boeken = €100 korting!

Van maandag 18 januari (ook wel bekend als Blue Monday of de droevigste dag van het jaar) troosten we alle reisliefhebbers met een speciale actie. Wie een plaatsje boekt op de nieuwe reis Zalig Zomeren in Albanië kan rekenen op 100 euro korting. Je kan dus op 11-daagse all-in reis naar Albanië voor €1500 ipv €1600 per persoon.

De actie loopt vanaf Blue Monday tot het eind van januari ’21. Snel zijn is dus de boodschap!

Wat als …

We kijken vol positiviteit naar de zomer en verwachten dat gevaccineerde mensen zeker zullen mogen reizen. Maar goed, de situatie blijft moeilijk voorspelbaar. Wanneer de reis dus niet kan plaatsvinden, kunnen reizigers hun reissom terugkrijgen of opteren om de geboekte trip te verschuiven naar een later tijdstip.

Wat kan ik verwachten van de Zalige Zomerreis?

Dat lees je op de reispagina!

  • Onder het tabblad ‘Dagschema’ kan je dag na dag ontdekken wat we zullen doen. Wij zeggen: niet twijfelen, dit wordt een topreisje! Maar lees gerust op eigen tempo al de toffe dingen die we op de planning hebben gezet.
  • Vergeet niet te kijken naar het tabblad ‘Praktisch‘, want daar staat wat er allemaal inbegrepen is in de prijs!