Liria Travel

De zomer van 2021 met Liria

Allereerst: we zijn terug!

Na een lange, verplichte winterslaap zijn we terug in het getouw om heerlijke reizen naar Albanië te begeleiden. We hopen van harte dat jullie even enthousiast zijn als ons om opnieuw (en natuurlijk veilig) op reis te gaan, te genieten, ontspannen en nieuwe plaatsen te ontdekken.

Zo is het in Albanië

De reiscode voor Albanië met betrekking tot het coronavirus is momenteel groen/oranje. Dat betekent dat het er veilig is om te reizen met weinig tot geen kans op coronabesmetting. Bovendien vereist de Belgische overheid ook dat je voor vertrek een vaccinatiebewijs kan voorleggen of een negatieve coronatest. Zo wordt het risico tot een minimum beperkt.

Verder is het in Albanië prachtig weer, zijn de landschappen er nog altijd fantastisch, de bewoners super gastvrij en het eten overheerlijk.

Om niet halsoverkop te starten, beginnen we pas op 23 augustus met onze eerste reis naar Albanië van dit jaar.

Is er nog plaats op onze reizen?

We krijgen veel vragen rond onze reizen naar Albanië. Heel wat mensen willen graag mee, dus we geven graag een overzicht.

Omdat heel veel reizigers hun reis van vorig haar hebben uitgesteld naar deze zomer – wat we supertof vinden, want dat betekent dat jullie heel benieuwd zijn om naar Albanië te reizen – zijn er nog maar enkele plaatsjes beschikbaar. Wie dit jaar nog mee wil, moet dus snel zijn!

Er is nog plaats op deze reizen:

Cultuurrondreis door Albanië van 15 tot 27 september (laatste plaatsen!)

Cultuurrondreis door Albanië van 29 september tot 11 oktober.

Tot binnenkort!

Arben & Alketa