Liria Travel

Liria op de vakantiesalons: Brussel en Antwerpen 2020

Jep, het is weer winter, dus wij gaan op tournee! Dit keer kozen we voor het Vakantiesalon in Brussel en het Vakantiesalon in Antwerpen.

Antwerpen is als eerste aan de beurt: van 23 tot 26 januari kan je onze stand komen bezoeken met al je vragen over onze reizen naar Albanië. Maak kennis met ons en met de bezienswaardigheden van Albanië. Van 6 tot 9 februari slaan we onze tent op in Brussel.

Wie kan terecht bij Liria Travel voor authentieke reizen naar Albanië?

  • Individuele reizigers, koppels, vriendenduo’s die aansluiten bij onze heerlijke groepsreizen. Keer op keer slagen we erin om een groep gelijkgezinden bij elkaar te sprokkelen en in opperbeste sfeer een onvergetelijke rondreis door Albanië te maken.
  • Groepen vrienden die een reis op maat naar Albanië willen. Daarbij werken we met een minimum van 10 personen. Lees hier alles over het opzet en de voorwaarden van onze individuele reizen naar Albanië.
  • Incentives en bedrijven die op zoek zijn naar een interessante bestemming voor originele incentive reizen: congres of meetings in combinatie met ontspanning en cultuur.
  • Reisorganisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun reizen naar Albanië.

Waarom zou ik reizen naar Albanië?

Albanië heeft het allemaal in huis: witte zandstranden, de azuurblauwe zee, Grieks-Romeinse archeologische sites, een heerlijke mediterrane keuken, wijnstreken, bergmassieven, historische stadjes, een boeiend verleden. En toch vinden nog niet alle reizigers er de weg naartoe. Het is dan ook een land in volle ontwikkeling, waar toerisme nog pril is. Maar wat als je mee kan op kleinschalige groepsreis, met een Belgisch-Albanese gids die vloeiend beide talen spreekt én een vat vol kennis is? Welkom bij Liria Travel, dus! Wij geven je alvast vijf fantastische redenen om te reizen naar Albanië.

Meer weten? We vertellen je graag alles aan onze stand op één van de Vakantiesalons. Kan je niet passeren? Stuur ons een mailtje of bel ons op.