Liria Travel

Liria lanceert twee nieuwe reizen naar Albanië

Voor 2020 maken we met plezier twee nieuwe reizen naar Albanië bekend. Een actieve zomerweek langs de cultuurhighlights van het Albanië en een fantastische wijnreis in oktober. Wil je graag meer weten of eerst persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan zeker langs op één van de vakantiebeurzen, waar we je met plezier informatie bezorgen over ons reisaanbod.

Wijntour in oktober

Bij Liria zit je goed voor authentieke reizen naar Albanië. Onze reisprogramma’s zijn zo samengesteld, dat je alles uit je reistijd haalt. Omdat alles vooraf voor jou geregeld is, reis je zorgeloos door Albanië en ben je zeker dat je niets mist van het land.

We houden er van om ons reisaanbod af en toe aan te vullen met een nieuwe reis. Vorig najaar ging Arben dus op pad doorheen de wijnstreek van Albanië en Kosovo. Hij legde contacten, testte hotels, restaurantjes en wijnhuizen uit en stelde nauwgezet het programma samen van onze Wijnrondreis door Albanië en Kosovo, een unicum in de reissector.

Je gaat naar huis met een pak kennis over wijn, maar ook over de cultuur, de geschiedenis en het dagelijkse leven in Albanië.

Waarom bezoeken we de wijnhuizen liefst in oktober? Omdat het dan volop oogsttijd is en we met eigen ogen kunnen zien hoe de wijn gemaakt wordt, van druif tot glas.

Of actieve zomerweek in Albanië

We ondervinden dat onze reisdata voor sommige mensen moeilijk liggen omwille van hun beroep. Leerkrachten kunnen bijvoorbeeld alleen in de zomermaanden op reis. Om die reden hebben we een actieve zomerweek uitgewerkt. Een reis van één week waarop je de grootste hoogtepunten van Albanië te zien krijgt. Onderweg vertelt gids Arben honderduit over de geschiedenis van het land en over hoe het was om op te groeien en te studeren onder het communistisch regime. Benieuwd? Ontdek het dag-tot-dagprogramma en het zachte prijsje (want zo goed als alles is inbegrepen).

En ja, ook niet-leerkrachten zijn natuurlijk welkom. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Ontmoet ons in Antwerpen en Brussel

We reizen met de stand van Liria naar het vakantiesalon in Antwerpen en hopen je daar in grote getale te ontmoeten. Kom zeker eens kennismaken van 23 tot 26 januari.

Daarna is het de beurt aan het vakantiesalon in Brussel, van 6 tot 9 februari.

Tot dan!
Arben en Alketa