Liria Travel

Met vroegboekkorting op reis naar Albanië

Ontdek Albanië, Europa's laatste échte reisavontuur

Foto: Rozafa Shpuza

Goed nieuws! Omdat we twee nieuwe groepsreizen in ons aanbod hebben, geven we graag een kennismakingskorting aan de snelle beslissers. Wie een plaatsje boekt op één van de twee nieuwe reizen boekt vóór 31 december 2016, geniet van 10% vroegboekkorting.

Je kan kiezen uit de Fietsvakantie door ongerept Albanië of Het Albanese Zuiden op z’n best.

Reizen naar Albanië: wat is de beste periode?

Het Albanese klimaat is heerlijk mediterraan. Dat betekent dat het er al vroeg in het voorjaar erg aangenaam toeven is tot en met juli. In augustus, hartje zomer, is het er echt bakken en braden, en kan je beter verkoeling zoeken in de bergen. De nazomer duurt lang en de temperaturen zijn aangenaam tot en met oktober.

Welke groepsreizen biedt Liria aan?

We organiseren vier soorten groepsreizen met onze eigen gids. Daarnaast stellen we ook individuele reizen op maat samen, waarbij je op eigen houtje Albanië ontdekt en Liria alles tot in de puntjes voor jou voorbereidt.

Kies uit:

Reserveer hier een plaatsje op één van deze groepsreizen.

Waarom zou je naar Albanië op reis gaan?

Albanië is een klein land dat heel wat te bieden heeft: prachtige landschappen (met zowel witte zandstranden als ruwe bergketens), interessante cultuur en een rijke geschiedenis vol verhalen. Maar minstens even belangrijk is de ongelooflijke gastvrijheid en vriendelijkheid van de bewoners. De kers op de Albanese taart is zonder twijfel de heerlijke keuken. Liria kent overal de beste adresjes, uitgebaat door lokale families, waar verse, smaakvolle, vaak biologisch geteelde ingrediënten of gewoon in het wild geplukte lokale specialiteiten met liefde klaargemaakt en geserveerd worden.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen over reizen naar Albanië.

Happy travels!!