Liria Travel

Albania: go your own way

De feesten zijn voorbij, wij moeten terug aan ons bureau of op de schoolbanken gaan zitten. De maandagen lijken weer eindeloos, het weekend vliegt alweer voorbij…

Gelukkig hebben wij iets voor jou om naar uit te kijken: een unieke trip naar het laatste pareltje van Europa, Albanië.

Bekijk alvast dit fantastische filmpje over Albanië, en droom heerlijk weg.

Albanië, go your own way

Hunker je naar de lente, en wil je met Pasen genieten van warme temperaturen? Ook in mei en juni heb je in Albanië zalige warm weer en niet te veel verkeer of toerisme. Of wil je liever in de zomer genieten van zee en bergen, met je familie of vrienden erbij?

Reis je liever na de zomer? Dan kan je de zomer nog even verlengen door in september of oktober te kiezen voor een heerlijke Albanië-vakantie.

Zin in een wintertrip? Kies dan uit onze zalige citytrips: Tirana, Shkodër of Berat, de keuze is aan jou!

Albanië is het laatste mysterie van Europa dat nog ontdekt moet worden. Het is een land waar iedereen zich welkom voelt. Waar het mediterrane eten nog biologisch is en de smaken niet te evenaren zijn. Het weer, avontuur, natuur en  haar geschiedenis zorgen samen voor een hemels vakantieoord dat je niet snel zal vergeten.

Reis naar het Albanië van de locals Albanië: cultuur en natuur

Liria Travel is een uniek reisbureau dat je de vakantie van je dromen bezorgt. Liria neemt je immers mee op reis naar het Albanië van de locals.  Wij begeleiden je reis van A tot Z in het Nederlands, terwijl we ook Albanees spreken. Daardoor kan je makkelijk communiceren met de lokale bewoners. Arben, je reisbegeleider, is immers in Albanië geboren en heeft er tot zijn 30ste gewoond, gestudeerd, gereisd en gewerkt.

Alle hotels waar wij met onze reizigers naartoe gaan, zijn door ons persoonlijk getest. We kennen de eigenaars, de medewerkers en de bezienswaardigheden in de omgeving.

Als unieke partner van het Albanese Nationale  Agentschap voor Toerisme in de Benelux, beschikken wij over de meest uitgebreide database van interessante contacten. Wil je raften, fietsen, varen, paardrijden, koken of fotograferen? Wij regelen het voor jou.

Alles kan op maat aangepast worden om jou een unieke belevenis te geven. Samen realiseren wij de reis van je dromen.

Wat kunnen we voor jou doen?

Ontdek onze groepsreizen (maar wees snel, want sommige zijn al volzet!)

Check onze citytrips

Laat een individuele reis op maat samenstellen

Nog vragen? Contacteer ons gerust!

Alketa en Arben