Over Liria Travel

Liria Travel ontstond nadat steeds meer mensen ons vroegen om hen ‘ons’ land te tonen. We werden geboren in Albanië en bleven er tot na onze studententijd, maar werden daarna, zoals ze hier zeggen ‘Albanese Gentenaren’. Onze drie kinderen groeiden hier op en zijn intussen zelf student.

Nadat we voor verschillende groepjes Belgische vrienden enkele Albanië-vakanties tot in de puntjes organiseerden, kregen we de smaak te pakken en groeide het idee om er onze job van te maken. Onder aanmoediging van diezelfde vrienden, die bijzonder aangenaam verrast waren door het prachtige land en stuk voor stuk vielen voor het comfort van een tweetalige (Albanees-Vlaamse) gids, werd Liria (wat Vrijheid betekent) geboren.

Wees welkom, ook jou willen we een onvergetelijke reiservaring bezorgen!

Arben en Alketa Molla

PS: hier leer je ons nog beter kennen ;).

Over Liria Travel - reizen naar Albanië

Waarom reis je mee met Liria?

Liria Travel neemt je mee naar het Albanië van de locals. Je ontdekt tijdens je Albaniëreis de belangrijke bezienswaardigheden van het nog onbekende Balkan-land, maar je beleeft met Liria net een tikkeltje meer.

Kenmerkend voor de Liria reizen is absoluut een ontspannen en vriendelijke sfeer: iedereen moet zich comfortabel en goed kunnen voelen.

En hoewel we de reizen aankondigen als cultuurreiszullen ook fotografieliefhebbers en levensgenieters absoluut hun gading vinden. Of, anders gezegd, Albanezen weten wel iets van goed eten en drinken. Bovendien staan ze erop om gasten in de watten te leggen.

Arben bedenkt, organiseert en begeleidt de Liria groepsreizen van A tot Z.  Als de groep ervoor kiest om bepaalde activiteiten in het programma aan te passen, dan kan dit uiteraard. Ook mag elke deelnemer bij de stadsbezoeken vrije momenten inlassen en later op de dag terug bij de groep aansluiten.

Een flexibel programma met voldoende ontspanning en vrije tijd, dus. Voor individuele reizigers verzorgen we bovendien een volledig reisprogramma op maat, zodat je met een kant-en-klaar programma op rondreis kan vertrekken. En ook onvergetelijke citytrips naar Tirana zitten in het Liria-aanbod.

 

 

Arben is een erkende Nederlandstalige gids op nationaal niveau van het Ministerie van Toerisme in Albanië (verplicht om groepen te begeleiden en gidsen).

Liria Travel is partner van Albanese Nationale Agentschap van Toerisme voor Benelux.

 

  • Liria Travel is een door VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus) erkende reisorganisatie (Licentie 9611).
  • Liria Travel is door Amlin Europe nv (www.amlin.com) verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen.