Liria Travel

Een bergreis naar … Albanië?!

Via onze Facebookpagina komen ook soms reacties binnen. Dit schreef deelneemster Sandra kort nadat ze met ons meeging naar de Albanese Alpen:

“Euhm, naar de bergen in … Albanië?” was de veelgehoorde reactie toen ik aan de wereld verkondigde dat ik dus op bergvakantie ging in dit nog vrij onbekende Balkanland. Jazeker, de Albanese Alpen en ze zijn ongerepter en onherbergzamer dan in de rest van Europa.
Liria Travel biedt met de wandelreis een fysieke en mentale zuurstofkuur in een adembenemend en rustgevend decor in het uiterste noorden van Albanië. Arben en Alketa zorgen voor een perfect aansluitende begeleiding en een simultane vertaling, indien nodig. Een win-win-winsituatie dus. Ik kan Liria Travel dan ook met stip aanbevelen voor reizen naar Albanië!

Zin gekregen in de Albanese Alpen? Ontdek onze wandelreis in de bergen hier.

Ging je mee met ons en wil je ons ook je reactie achterlaten? Ga naar onze Facebookpagina!

Geniet alvast van enkele kiekjes die Sandra op de bergreis maakte: