Liria Travel

Albaniëreis Mesi's brug Shkodër

*ZOMERPROMO* Boek je Albanië-trip tot en met 21 juli en geniet van 10% korting

Heb je ook al zin om de zomer wat langer te maken en er een mooie nazomer aan te breien? Boek dan zonder aarzelen jouw septembertrip naar Albanië. Een supermaand om het land te bezoeken: zon, strand, heerlijke panorama’s, terrasjes, zaligheid. En dat allemaal zonder de hectische drukte van de zomermaanden.

Ook leuk: het is dan hét oogstseizoen voor allerlei heerlijk fruit. Verse verse vijgen ‘ s morgens vroeg, alle soorten druiven die je hier niet vindt, pruimen in vele kleuren en vormen, heerlijk sappige perziken vol smaak… Ook de steden zijn aangenaam om door te slenteren en in je op te nemen.

Heb je interesse om op het einde van je trip zelf bij mensen thuis confituur te maken van het fruit dat je eigenhandig hebt geplukt? Wij zorgen ervoor!

Omdat we jullie het land zo graag willen laten zien, hebben we een zomerkorting in petto. Wie een reis boekt van 21 juni 2016 t.e.m. 21 juli 2016 krijgt 10% korting op alle Liria groepsreizen én citytrips.

Het vertrek voor Liria reizen is gegarandeerd vanaf vier personen. Neem dus je collega’s of je vrienden mee, verzamel 2 koppels … verras je gezin met studenten en ontdek het prachtige Albanië. Je kan ook een combinatie kiezen van de cultuurrondreis en de wandelreis door de Albanese Alpen. Dat wordt één van je beste vakanties ooit!

Tot gauw!

Alketa & Arben

PS wist je dat we vorig jaar in september een reis begeleidden van vijf collega’s? Ze hadden de tijd van hun leven, en het zijn hun foto’s die boven dit artikel staan :).