BLUE MONDAY? WIJ GEVEN KORTING!

BLUE MONDAY? WIJ GEVEN KORTING!
Maandag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Om jullie een boost vol zonneschijn te geven, lanceren we ALLEEN DIT WEEKEND + MAANDAG ZELF een fikse korting van maar liefst €100 als je een plaats reserveert op één van onze groepsreizen naar het zonnige, heerlijke Albanië. ??️?️⛰️?️?️?️??
Check ons ruime reisaanbod en reserveer! Deel dit bericht of tag een vriend(in) die beslist een reisje kan gebruiken ?
Raften in Albanië

Alketa Molla

2 Responses to “BLUE MONDAY? WIJ GEVEN KORTING!

 • francine boonefaes
  1 jaar ago

  Goeiemorgen !!!!

  deze week reeds contact gehad ..jullie zouden me de nodige formulieren toesturen ..nog niets gekregen .
  Maar ik zou me nu toch écht willen inschrijven voor de 13-daagse aktieve cultuurrondreis van van 13 april.
  ik wil ook graag een voorschot betalen zodat alles vastligt !
  en ..please ..kunnen jullie me dat ook happy maken met de blue mondaykorting die dit weekend en maandag geldt ?? ik duim !!!!!
  dit zou welkom zijn om bvb indien géén andere medereizigers met luchthavenvervoer naar Brussels Airport gaan ..een stukje van MIJN kosten daarvoor te dekken .
  en weet …na ons gesprek ben ik een levende reklame geworden voor jullie …’k heb jullie reizen 3 maal afgeprint om door te geven aan vrienden ! en ..’k heb aan 1 van mijn 5 kinderen verklapt dat ik voor volgend jaar een supertof ideetje heb om met de familie (11p) een reis te doen – met voor élk wat wils – naar een land ..ze mocht 10 keer raden …neen ..niet gevonden – en nu verklap ik het NIET meer.
  Bezorgen jullie me voor blue monday een zonnetje ?
  groetje
  francine boonefaes
  ***** efkes laten weten dat jullie en schitterend , frisse, leerrijke, positieve, duidelijke ,informatieve website hebben . Als een diamant : je klikt ..er komt steeds opnieuw een mooi “facet” te voorschijn. Pluim !!

  • Dag Francine, We sturen u het inschrijvingsformulier per post en per email. U mag kiezen of u deze ingevuld terug stuurt naar ons per post, via email is ook goed. Met vriendelijke groeten, Alketa

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.